Advert Board

Monday, February 28, 2011

[Kehidupan] Masalah Besar,Gagal Laksanakan "Budget Tracking"!

Aku dalam masalah besar.

Walaupun aritu beriya nak laksanakan semule budget tracking, aku gagal sepenuhnya.

Tambah tak bagus, "USB port" komputer kat opis dah kene "disable" bulan febuari 2011 aritu. Jadi, aku takleh nak gune "spreadsheet microsoft excel" aku yang biase aku gune tu.

adus, aku tengah pikir strategi baru untuk laksanakan semule "budget tracking" yang "proper".

Bukan ape, tapi sebab dah pindah tempat keje baru yang "totally different", ade baiknye kalo aku dapat laksanakan semule "budget tracking" yang "proper", macam yang aku gebangkan tahun lepas.

Sekarang ni pon, perbelanjaan yang bersifat kehendak macam banyak je. hehehehe. Simpanan pon dah tunggang langgang, tapi Alhamdulillah ade gak simpan sikit. Baik ade daripada kosong terus.

Ape-ape pon, semoga berjaya untuk diri aku sendiri dalam melaksanakan semula "proper budget tracking".

3 comments:

  1. Guna google document. Cloud computing.

    ReplyDelete
  2. pakai DROPBOX pon ok gak...
    bergantung juga pada user, ada yang menggunakan google document.

    ReplyDelete
  3. aritu pakai google docs, pon kene blok dengan IT department.

    saye give-up lah nak buat tracking. hehehe.

    *sebenarnye dah malas nak buat tracking*

    ReplyDelete